Alusta Vent-o-System

Wellicht heeft u reeds vernomen dat sinds april 2015 de Firma Alusta failliet is verklaard. Sinds die periode hebben wij onze voorraad niet meer kunnen aanvullen en hebben wij onderhoud en service beperkt tot onze bestaande onderhoudsklanten.


Doordat wij een eigen voorraad hadden opgebouwd konden wij het  service en onderhoud de afgelopen periode voor de volle 100% garanderen. Helaas komt aan alles een eind en zo ook aan onze voorraad aan onderdelen. Hierdoor kunnen wij niet meer garant staan voor de kwaliteit die u van ons gewend bent.


Wij zien ons derhalve genoodzaakt per 1 januari 2017 onze service/onderhoud aan het Alusta systeem te beëindigen. 

Omdat wij u niet zonder de mogelijkheid op onderhoud aan uw systeem achter willen laten hebben wij naar een oplossing gezocht.                                     

Wij hebben het initiatief genomen om de firma Muco Technologies  uit Amsterdam te benaderen. Muco is het bedrijf dat voor de firma Alusta het Vent-O-System heeft ontwikkeld en ook toeleverancier van Alusta was voor vele onderdelen. Muco heeft nog een zeer ruime voorraad onderdelen om u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn voor service en onderhoud.


Muco Technologies BV
Pleimuiden 12e
1046 AG  AMSTERDAM
020-6131891