Krachtstroominstallatie

Krachtstroominstallatie

Krachtstroominstallatie

Een krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken onontbeerlijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. Noordeloos Elektro voorziet u van een doordacht plan waarmee uw installatie moeiteloos en veilig groot vermogen levert.

De krachtstroominstallatie

Bij een krachtstroominstallatie is het belangrijkste de kennis van voorschriften en het maken van kabelberekeningen. Hierdoor wordt een veilige installatie gerealiseerd. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die verborgen zijn in een pand.

Duurzaamheid

Noordeloos Elektro legt een krachtstroominstallatie aan met (indien gewenst) het gebruik van duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn ook in het geval van brand een stuk veiliger aangezien er minder rook vanaf komt.

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van uw krachtstroominstallatie? Neem dan hier contact met ons op.

072-5713821
info@noordelooselektro.nl