Smart Homes

Smart Homes

SMARTHOME BIEDT VEEL VOORDELEN

Of we nu jong of oud zijn, alleenstaand of een gezin hebben, we hebben één ding gemeen: we eisen steeds meer van onze woning of bedrijfspand. Domotica is de verzamelterm voor alle elektrotechnische hoogstandjes die in verbinding met elkaar bijdragen aan aangenaam, veilig en comfortabel wonen en werken. Ofwel, een smarthome.

De mogelijkheden van domotica zijn nagenoeg ongelimiteerd: simpel of complex, voor toepassing in woningen of kantoorpanden, esthetisch of functioneel verantwoord en voor alle leeftijden en levensstijlen.

In domotica-omgevingen wordt de besturing van apparaten op het gebied van zorg, communicatie, klimaat, beveiliging en ontspanning in één systeem geïntegreerd. Dit systeem kunt u eenvoudig bedienen vanaf een door u gewenste plek op het door u gewenste tijdstip. Zo tovert u uw woonkamer vanuit uw luie stoel met één druk op de knop om in een sfeervol verlichte ruimte; met gesloten gordijnen en een behaaglijke temperatuur voor een heerlijk ontspannen tv-avondje. Wel zo gemakkelijk!

Uw woon- en werkbehoeften vormen het uitgangspunt. De keuze is geheel aan u! Onze specialisten nemen graag alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend persoonlijke gesprek met u door.

 

Bekijk ook onderstaand filmpje voor meer informatie over ‘Domotica’.
Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op http://uwslimmehuis.nl

Smarthome Diensten

Domotica
  • Domotica
Sonos audiosysteem
  • Sonos audiosysteem
Zorgcommunicatie
  • Zorgcommunicatie
072-5713821
info@noordelooselektro.nl