Noodstroomvoorzieningen/UPS

Noodstroomvoorzieningen/UPS

Noodstroomvoorzieningen?

Noodstroomvoorzieningen zijn redders in nood en kunnen vaak onmisbaar zijn. Heeft u al nagedacht over de mogelijkheden die een extra stroomvoorziening in geval van nood u kan bieden? Noordeloos Elektro adviseert u graag.

Noodstroomvoorzieningen: waarom eigenlijk?

Een noodaggregaat en/of UPS kan heel goed van pas komen als de stroom uitvalt. Dat gebeurt helaas met enige regelmaat: soms zit een straat zonder stroom, soms een hele wijk. In een woning is dat vervelend; in een bedrijf kan het funest zijn. Sommige bedrijfsprocessen mogen niet onderbroken worden en het is belangrijk dat gegevens altijd bewaard kunnen blijven. Een stroomaggregaat/UPS voor noodgevallen kan u deze extra zekerheid geven. Zo heeft u altijd stroom, ook als de spanning is weggevallen. Daarnaast vormt een noodstroomvoorziening een bescherming voor netwerken en apparaten als er, bijvoorbeeld door blikseminslag, veranderingen optreden in de stroomvoorziening. De energietoevoer blijft daardoor altijd stabiel, waardoor bedrijfsprocessen (fabricage, data-uitwisseling, verbindingen) altijd in stand blijven en niet vervuild worden. Een noodaggregaat/UPS is een eenmalige investering die u later goed van pas kan komen.

De diensten van Noordeloos Elektro

Bij Noordeloos Elektro kunt u een noodstroomvoorziening aanschaffen. Vervolgens kan het aggregaat/UPS aangesloten en geïnstalleerd worden. Wij kunnen ook de noodstroomvoorziening controleren. Zo weet u altijd zeker dat u goed voorzien bent van stroom, ook in geval van nood.

Bent u overtuigd van het nut van noodstroomvoorzieningen? Noordeloos kan u advies geven, uw noodstroomvoorziening installeren en regelmatig controleren. Neem hier contact met ons op!

072-5713821
info@noordelooselektro.nl